Affiliate Area

De beste promotie is mond tot mond reclame. Beschik jij over een website of andere on-line kanalen waarmee je grote groepen mensen kunt bereiken dan bieden we je de mogelijkheid om “affiliate partner” van G-tools te worden.
Met onderstaand registratieformulier kun je je aanmelden als affiliate. Wanneer je door ons als affiliate geaccepteerd bent kun je een speciale link aanmaken. Deze link plaats je in bijvoorbeeld een kweekverslag dat je online post. De link verwijst niet alleen naar onze webshop maar plaats tegelijk een cookie op de computer van degene die op de link klikt. Wanneer vanaf deze computer een aankoop wordt gedaan in onze webshop ontvangt de affiliate een afgesproken percentage van het aankoopbedrag.
Als affiliate kun je ten aller tijde inloggen op het affiliate dashboard en zien hoeveel verkopen er zijn geregistreerd en hoe hoog het bedrag is opgelopen dat je verdient hebt. Dit bedrag zal automatisch aan je worden uitbetaald.
Niet alleen particuliere klanten bieden we de mogelijkheid affiliate te worden maar ook winkels kunnen in de vorm van een banner op de website deelnemen aan ons affiliate partner programma.
Voor meer info kun je contact met ons opnemen.

Registreer partner-account

Log in op je account

Wachtwoord vergeten?