Win €150,- webwinkelkorting met je eigen film!

Filmpje? €150,-? Hoe zit dat dan?

Jouw ervaringen en tips met onze kweekkasten zijn van onschatbare waarde voor andere G-tools kweekkast gebruikers. We willen daarom iedereen belonen met €150,- webwinkelkorting  die een filmpje van zijn kweek naar ons opstuurt voor gebruik in het G-tools youtube kanaal. Dit kan gewoon een simpel filmpje zijn dat je gemaakt en gemonteerd hebt met je smart phone. Er hoeft dus niet met professionele camera’s en verlichting te worden gewerkt. Ook het gewas wat je kweekt staat helemaal vrij. Tomaten, pepers, medicinale cannabis, etc., etc. Indien je uitleg geeft met behulp van een “voice-over” of ondertiteling probeer dit dan in het Engels te doen. Wij bedienen immers een internationaal publiek. Lukt dit niet dan kun je dit ook in je eigen taal doen maar zorg dan dat de beelden voor zich spreken. Verder stellen we onderstaande eisen aan je inzending.

-De planten moeten worden gekweekt in een G-tools kweekkast. Model, leeftijd, type kweekverlichting, wel of geen bewateringssysteem, maakt allemaal niet uit.
-Het betreft een filmpje van minimaal 2 en maximaal 7 minuten.
-De film bestrijkt een gehele cyclus. Dus van het planten van het zaad of stek tot de oogst.
-Wanneer je ons je filmpje opstuurt geef je ons daarmee toestemming deze te plaatsen in ons youtube kanaal voor onbepaalde tijd.
-Jij bent de rechtmatige eigenaar van de gebruikte beelden.

Wat kun je van ons verwachten?

-€150,- webwinkelkorting in de vorm van een voucher indien we jouw film daadwerkelijk op ons youtube kanaal plaatsen.
-Anonimiteit. Wij zullen geen namen, locaties of andere privacygevoelige informatie vermelden over de maker van de film.

Je inzending kun je direct of wanneer het een te groot bestand is via we-transfer sturen naar [email protected]

Succes en veel plezier!