Medicinale cannabis

Medicinale cannabis

Door de jaren heen hebben wij veel aanvragen gekregen van mensen die medicinale cannabis in onze kweekkasten wilden kweken. Voor zichzelf of voor een ziek familielid of vriend.
De meeste mensen die zich bij ons meldden hadden erg slechte ervaringen met reguliere medicijnen. Deze hadden weinig effect of erger nog men ging zich er alleen maar slechter door voelen. Veel van deze mensen hebben aantoonbaar profijt bij het gebruik van cannabis.
De medicinale cannabis die via de apotheek wordt aangeboden is eenzijdig en duur. Ieder mens is anders en ook iedere kwaal is weer anders. De meeste patienten hebben baat bij gebruik van een bepaalde soort cannabis die nou net niet via de apotheek verkrijgbaar is.
Daarnaast is cannabis uit de ziektekostenverzekering gehaald en wordt niet meer vergoed.
Wij vinden dit pijnlijk en willen graag een helpende hand uitsteken. Daarom bieden wij het volgende aan aan iedere aantoonbare medicinale cannabisgebruiker (doktersrecept/-verklaring).

-10% korting op ons hele assortiment kweekkasten.

-hulp bij levering en installatie van de kweekkast tegen een kleine onkostenvergoeding.

-begeleiding naar NEN 1010 en NEN 3140 certificering van de gekozen kweekkast.

Indien u gebruik wilt maken van deze aanbieding kunt u contact opnemen via [email protected] om uw kortingsbon aan te vragen.